Sanering Värmland

Säker sanering av asbest och PCB

Om oss

En mångsidig entreprenör i Värmland

Förutom sanering av asbest och PCB erbjuder vi även bland annat borrning och sågning i betong, slipning av betonggolv samt diverse rivningsarbeten.

Vi tror att ett företags framgångar kommer med nöjda medarbetare, som känner sig stolta över vad de åstadkommer och samtidigt känner att de har goda kunskaper om sitt yrke, men också om hälsa och säkerhet, något som är av stor vikt när man som vi jobbar i riskfyllda miljöer. Därför satsar vi mycket på att ge våra medarbetare återkommande utbildningar som stärker dem i alla dessa områden.

Nöjda kunder - vår drivkraft

Även våra kunder ska vara nöjda, naturligtvis, och det vet vi att de är. Våra kunder är det som får oss att växa, både som företag och i våra roller som yrkesutövare. Vi åtar oss uppdrag i hela Värmland och har hjälpt hundratals privatpersoner och företag i hela länet med borrning, slipning och sanering av asbest och PCB.

Vi sätter en ära i att alltid återkoppla snabbt till våra kunder, ha tydlig kommunikation och att alltid ge hundra procent, hur stort eller litet uppdraget än är. Vi ger oss inte heller förrän du som kund känner dig helt nöjd med vårt arbete.

Varmt välkommen till oss!

 

Din entreprenör för borrning och sanering i Värmland